Stora hemmet

Stora hemmet är ritat för större familjer, för moderna stjärnfamiljer och för de familjer som kanske varierar i storlek från vecka till vecka. Här finns plats för mycket kärlek med stora möjligheter till såväl ytor som flexibilitet.

 

Man når entrévåningen på långsidan av huset, där man via entrén under tak möter en entréhall på insidan. Hallen rymmer en praktisk förvaringsvägg till vänster och rakt fram är det nära till extra, inbyggd förvaring under trappan. Till vänster finns även extra utrymme för kompletterande förvaring, förvaring av barnvagn eller liknande alternativt sittplats.

 

Det stora hemmets entrévåning har en generös umgängesdel med kök och vardagsrum, en central funktionsdel med hall samt tvätt och installation som sedan kopplar på en mer privat del med två rum/sovrum. Intill entrén, till vänster, finns hemmets hjärta – köket – från vilket man enkelt kan se vem som kommer och går. Ett välplanerat kök med möjlighet för många att hjälpa till. Matplatsen är smart placerad för att duka ut långbord mot vardagsrummet när familjen växer eller bjuder in till fest. Här finns en väl avvägd kontakt mellan kök och vardagsrum, för att väl passa större familjers behov av såväl öppenhet samt möjlighet till egna zoner. Här finns också trädgården som en extra bonus, lätt tillgänglig från flera håll inifrån samtidigt som de stora glaspartierna i vardagsrummet förlänger rummet ut.

 

Den centralt placerade trappan rymmer smart förvaring och tar oss vidare upp på det övre våningsplanet. Här skapas extra rymd genom att öppna upp och ge taket den utvändiga vinkeln och man möts av ytterligare ett väl tilltaget vardagsrum, som flexibelt kan bytas mot eller kombineras med ytterligare funktioner. Här finns alltså möjligheter för såväl extra rum som garderober för den som inte prioriterar mer än en umgängesyta. På ovanvåningen finner man också ytterligare rum, ett sovrum med wc/dusch och bastu en suite samt därutöver tre rum/sovrum och ytterligare wc/dusch centralt placerat. Här finns också separat garderob/förråd.